ČSN ISO 2825 Kat. čís.: 15960
| Koření. Příprava mletého vzorku pro analýzy Spices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis | Třídící znak: 580181 | Datum vydání: 01.03.1994 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
Změna : Z1 (Katalogové číslo: 85768) | Cena: 39,6 Kč
| | | Vydána: 01.04.2010 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 927 Kat. čís.: 85154
| Koření a kořenící látky - Stanovení obsahu vlastních organických příměsí a cizích příměsí Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content | Třídící znak: 580182 | Datum vydání: 01.03.2010 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
Oprava : Opr.1 (Katalogové číslo: 92440) | Cena: Zdarma
| | | Vydána: 01.05.2013 | | | | | |
|
ČSN ISO 1208 Kat. čís.: 16065
| Koření. Stanovení nečistot Spices and condiments - Determination of filth | Třídící znak: 580183 | Datum vydání: 01.03.1994 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN ISO 928 Kat. čís.: 99104
| Koření a kořenící látky - Stanovení celkového popela Spices and condiments - Determination of total ash | Třídící znak: 580184 | Datum vydání: 01.01.2016 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 7540 Kat. čís.: 511372
| Koření a kořenící látky - Mletá sladká a pálivá paprika (Capsicum annuum L. a Capsicum frutescens L.) - Specifikace Spices and condiments - Ground sweet and hot paprika (Capsicum annuum L. and Capsicum frutescens L.) - Specifications | Třídící znak: 580185 | Datum vydání: 01.02.2021 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN ISO 930 Kat. čís.: 99103
| Koření a kořenící látky - Stanovení popela nerozpustného v kyselině Spices and condiments - Determination of acid-insoluble ash | Třídící znak: 580186 | Datum vydání: 01.01.2016 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 939 Kat. čís.: 514571
| Koření a kořenicí látky - Stanovení obsahu vlhkosti Spices and condiments - Determination of moisture content | Třídící znak: 580187 | Datum vydání: 01.04.2022 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 941 Kat. čís.: 17747
| Koření. Stanovení extraktu rozpustného ve studené vodě Spieces and condiments. Determination of cold water-soluble extract | Třídící znak: 580189 | Datum vydání: 01.08.1995 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN ISO 1108 Kat. čís.: 17748
| Koření. Stanovení netěkavého étherového extraktu Spieces and condiments. Determination of non-volatile ether extract | Třídící znak: 580190 | Datum vydání: 01.08.1995 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN ISO 3588 Kat. čís.: 17750
| Koření. Stanovení stupně jemnosti mletí. Metoda ručního prosévání (Referenční metoda) Spieces and condiments. Determination of degree of fineness of grinding. Hand sieving method (Reference method) | Třídící znak: 580191 | Datum vydání: 01.08.1995 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN ISO 5564 Kat. čís.: 17730
| Pepř černý a bílý, celý nebo mletý. Stanovení obsahu piperinu. Spektrofotometrická metoda Black pepper and white pepper, whole or ground. Determination of piperine content. Spectrophotometric method | Třídící znak: 580192 | Datum vydání: 01.06.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN ISO 5566 Kat. čís.: 17754
| Kurkuma. Stanovení barevné mohutnosti. Spektrofotometrická metoda Turmeric. Determination of colouring power. Spectrophotometric method | Třídící znak: 580193 | Datum vydání: 01.08.1995 | | | | Cena: 77 Kč
| | | | |
|
ČSN EN ISO 7541 Kat. čís.: 511371
| Koření a kořenící látky - Spektrofotometrické stanovení extrahovatelné barvy v paprice Spices and condiments - Spectrophotometric determination of the extractable colour in paprika | Třídící znak: 580194 | Datum vydání: 01.02.2021 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN ISO 7542 Kat. čís.: 17661
| Paprika mletá (v prášku)(Capsicum annuum L.). Mikroskopické zkoušení Ground (powdered) paprika (Capsicum annuum Linneaeus). Microscopical examination | Třídící znak: 580195 | Datum vydání: 01.07.1995 | | | | Cena: 214,5 Kč
| | | | |
|
ČSN EN ISO 6571 Kat. čís.: 84301
| Koření, kořenící látky a byliny - Stanovení obsahu těkavých olejů (silic) (metoda destilace s vodní parou) Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) | Třídící znak: 580196 | Datum vydání: 01.10.2009 | | | | Cena: 269,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 505427) | Cena: 144,1 Kč
| | | Vydána: 01.07.2018 | | | | | |
|
ČSN ISO 7543-2 Kat. čís.: 20479
| Chilli papriky a oleoresiny chilli paprik - Stanovení celkového obsahu capsaicinoidů - Část 2: Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie Chillies and chilli oleoresins..Determination of total capsaicinoid content. Part 2: Method using high-performance liquid chromatography | Třídící znak: 580198 | Datum vydání: 01.01.1997 | | | | Cena: 144,1 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 11027 Kat. čís.: 20481
| Pepř a oleoresiny pepře - Stanovení obsahu piperinu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie Pepper and pepper oleoresins. Determination of piperine content. Method using high-perfomance liquid chromatography | Třídící znak: 580199 | Datum vydání: 01.01.1997 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|
ČSN EN ISO 3493 Kat. čís.: 96688
| Vanilka - Slovník Vanilla - Vocabulary | Třídící znak: 580200 | Datum vydání: 01.02.2015 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 5565-1 Kat. čís.: 64921
| Vanilka pravá [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames] - Část 1: Specifikace Vanilla [Vanilla frangrans (Salisbury) Ames] - Část 1: Specification | Třídící znak: 580201 | Datum vydání: 01.06.2002 | | | | Cena: 214,5 Kč
| Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN 58 0310 Kat. čís.: 58458
| Mlékárenské máslo - Společná ustanovení Dairy butter - Common regulations | Třídící znak: 580310 | Datum vydání: 01.03.2000 | | | | Cena: 144,1 Kč
| | | | |
|